Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Nela Draia 
	    	Utilizator

Nela Draia 
	    	Utilizator	    

Daca e mostenita de sot, casa e bun propriu al lui la care dvs nu aveti dreptul, indiferent de cât ati locuit acolo.
Dacq ati investit în casa lui, aveti un drept de creanta, drept care se stinge la 3 ani de la divort.
Deci daca stiti ca ati investit și puteti proba asta, puteti sa cereti in instanta suma de bani.
 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mariusbt1	                   

daca ma casatoresc cu o fata,si inainte de casatorie am primit mostenire de la parinti o casa ,persoana cu care ma iau,dupa 5 ani da divort,bunurile se ... (vezi toată discuția)
	                    mariusbt1	                   

daca ma casatoresc cu o fata,si inainte de casatorie am primit mostenire de la parinti o casa ,persoana cu care ma iau,dupa 5 ani da divort,bunurile se ... (vezi toată discuția)

Alexandra Lucaciu	                   

Părinții meu urmează să îmi dea in moștenire o casa la rosu. Nelămuririle mele sunt:
-dupa căsătorie casa devine bun comun?
-daca in timpul ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra Lucaciu	                   

Părinții meu urmează să îmi dea in moștenire o casa la rosu. Nelămuririle mele sunt:
-dupa căsătorie casa devine bun comun?
-daca in timpul ... (vezi toată discuția)

bandi2	                   

buna. vreau sa intreb,daca o femeie,a trait alaturi de sot,28 de ani,si acum vrea sa se desparta,deoarece sotul,vrea sa o dea afara din casa.se poate intampla ... (vezi toată discuția)
	                    bandi2	                   

buna. vreau sa intreb,daca o femeie,a trait alaturi de sot,28 de ani,si acum vrea sa se desparta,deoarece sotul,vrea sa o dea afara din casa.se poate intampla ... (vezi toată discuția)