Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 rominaduca	                   

Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru  2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
	                    rominaduca	                   

Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru  2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)

Karime	                   

Clarificări contribuții salariale,contracte part- time!!!
Bună ziua,
vă rog să mă ajutați cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la ... (vezi toată discuția)
	                    Karime	                   

Clarificări contribuții salariale,contracte part- time!!!
Bună ziua,
vă rog să mă ajutați cu privire la aplicarea prevederilor legale referitoare la ... (vezi toată discuția)

ratatouille_2007	                   

Buna ziua. Daca am un loc de munca full time si unul part time (2 ore), iar pentru cel full time sunt disponibilizat, pot primi somaj? (vezi toată discuția)
	                    ratatouille_2007	                   

Buna ziua. Daca am un loc de munca full time si unul part time (2 ore), iar pentru cel full time sunt disponibilizat, pot primi somaj? (vezi toată discuția)