avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg. Tatăl vitreg ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg. Tatăl vitreg a decedat. ...

Mama are o garsoniera cu tatăl vitreg.
Tatăl vitreg a decedat.
Eu sunt singurul copil al mamei și tatăl vitreg are tot un singur copil.
Împreună nu au avut copii.
Cum se împarte garsoniera?
Cel mai recent răspuns: elninio2010 , utilizator 12:49, 4 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din jumătatea tatalui de garsoniera, mama mosteneste 1/4 și copilul lui, 3/4.
Deci mama va avea dupa dezbaterea succesiunii 5/8 din casa și copilul bărbatului decedat, 3/8.
Puteti strânge bani sa ii dati sulta pt cota sa ca mama sa rămână unic proprietar.
Mulțumesc mult!

gi-jane2 a scris:

Din jumătatea tatalui de garsoniera, mama mosteneste 1/4 și copilul lui, 3/4.
Deci mama va avea dupa dezbaterea succesiunii 5/8 din casa și copilul bărbatului decedat, 3/8.
Puteti strânge bani sa ii dati sulta pt cota sa ca mama sa rămână unic proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire fiu cu tata vitreg tss_2000 tss_2000 La doi ani dupa ce m-a nascut mama mea s-a recasatorit. Tatal vitreg m-a crescut de mic (fara sa ma adopte sau infieze legal). In urma casatoriei ... (vezi toată discuția)
Mama mea a fost căsătorită legal cu un bărbat ... 291972 291972 Buna seara!! Mama mea a fost căsătorită legal cu un bărbat .Ambi au copii din alte relații împreuna nu au copii .Au achiziționat un imobil împreuna ... (vezi toată discuția)
Succesiune simultana Ana Zidarescu Ana Zidarescu Buna ziua!Situatia se prezinta astfel:părinții mei împreună cu bunicul din partea mamei au dat la schimb 2 ap pt o casa la tara.in contract au fost ... (vezi toată discuția)