avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune pentru schimbare administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune pentru schimbare administrator

Bună ziua, va rog sa-mi răspundeți la această întrebare. S-au făcut acte pentru cesiunea de schimbare a administratorilor și s-a constatat că administratorul care trbuie să preia firma,are cazier fiscal,iar acțiunea a fost respinsă,chitantele plătite pe această acțiune, cat sunt valabile?Multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Radu ILie , utilizator 13:29, 7 Ianuarie 2024
Buna seara.

Va trebui sa formulati o cerere de restituire a taxei pe motiv ca dosarul a fost respins.
Multumesc
In 2022 august am devenit administrator a unei firme cu datorii la stat ,menționez că nu am cunoscut acest lucru,practic eu sunt doar în acte administrator 100%.,am fost indus in eroare de șeful meu si am semnat,eu practic am fost un simplu muncitor,nu aveam acces la acte si nu semnam contracte.Daca nu eu am produs datoriile firmei (am preluat cu datorii) ,ce aport de vinovăție am,pot fi executat silit în caz ca nu se plătesc datoriile la stat.?. anul trecut In martie am primit scrisoarea de la ANAF,cu datoria firmei. Ce pot face daca fostul meu sef nu vrea să facă cesiunea pt.a fi scos din administrația firmei.(nu mai lucrez la el din septembrie 2023.).Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce raspundere am? inkasroro inkasroro Vreau sa preiau 95% din partile sociale de la un SRL cu unic asociat si sa devin administratorul firmei, preiau si toata raspunderea firmei? Daca peste 6 luni ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune parti sociale Pixelut Pixelut Am incheiat un conctract de cesiune cu preluarea partilor sociale si cu schimbarea administratorului, dar persoana respectiva nu l-a inregistrat inca la ONRC ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii esteraestera esteraestera Sunt administratorul unei firme cu datorii. (credit la o banca, datorii la stat si furnizori neachitati) As dori sa stiu daca vand firma cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)