Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de notificare prin executorul judecatoresc in care sa-i pun in vedere vecinei care locuieste deasupra apartamentului meu sa-si repare instalatiile din baie. Am apelat la ajutorul asociatiei insa acestia mi-au spus ca nefiind parte comuna nu pot impune vecinei accesul pentru reparatii. Apartamentul meu este asigurat, am primit rapid banii de la asigurator insa in continuare vecina refuza sa-si faca reparatiile necesare. Stiti cumva daca mai pot apela la asigurator cu o noua solicitare in conditiile in care este vorba despre aceeasi interventie? eu nu am apucat sa repar nimic pentru ca as fi facut-o degeaba daca vecina nu ia masuri pentru schimbarea instalatiei. Multumesc pentru ajutor!
Notificarea o redactati dvs cum credeți , o inmanati executorului pt a o comunica asta dacă nu doriți sa v o redacteze un avocat,sa o transmită etc.Daca nu rezolvați tot la proces ajungeți și nu o sa meargă cu modele..
...
Multumesc pentru raspuns! credeti ca as iesi mai bine daca aplic prevederile art.364 NCPC, 'Constatarea de urgenţă a unei stări de fapt'?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Notificarea o redactati dvs cum credeți , o inmanati executorului pt a o comunica asta dacă nu doriți sa v o redacteze un avocat,sa o transmită etc.Daca nu rezolvați tot la proces ajungeți și nu o sa meargă cu modele..
...
Tripla inundatie
David987
La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)