avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de notificare prin ...

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un model de notificare prin executorul judecatoresc in care sa-i pun in vedere vecinei care locuieste deasupra apartamentului meu sa-si repare instalatiile din baie. Am apelat la ajutorul asociatiei insa acestia mi-au spus ca nefiind parte comuna nu pot impune vecinei accesul pentru reparatii. Apartamentul meu este asigurat, am primit rapid banii de la asigurator insa in continuare vecina refuza sa-si faca reparatiile necesare. Stiti cumva daca mai pot apela la asigurator cu o noua solicitare in conditiile in care este vorba despre aceeasi interventie? eu nu am apucat sa repar nimic pentru ca as fi facut-o degeaba daca vecina nu ia masuri pentru schimbarea instalatiei. Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Lumyna , utilizator 16:40, 5 Ianuarie 2024
Notificarea o redactati dvs cum credeți , o inmanati executorului pt a o comunica asta dacă nu doriți sa v o redacteze un avocat,sa o transmită etc.Daca nu rezolvați tot la proces ajungeți și nu o sa meargă cu modele..
...
Multumesc pentru raspuns! credeti ca as iesi mai bine daca aplic prevederile art.364 NCPC, 'Constatarea de urgenţă a unei stări de fapt'?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Notificarea o redactati dvs cum credeți , o inmanati executorului pt a o comunica asta dacă nu doriți sa v o redacteze un avocat,sa o transmită etc.Daca nu rezolvați tot la proces ajungeți și nu o sa meargă cu modele..
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)
Urgent inundatie, responsabilitate admin sau privata vivi23ro vivi23ro Buna ziua, De o saptamana sunt inundat. De la scurgerea din bucataria vecinei de deasupra ,teava de scurgere merge prin tavanul meu (nu este la vedere, este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie: deasupra ... Lumyna Lumyna Buna ziua! as dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie: - deasupra apartamentului in care locuiesc sta o locatara care are instalatiile defecte in locuinta ... (vezi toată discuția)