avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins la volan cu alcoolemie de 0.47 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins la volan cu alcoolemie de 0.47 etilotest,pot cere ...

Am fost prins la volan cu alcoolemie de 0.47 etilotest,pot cere judecarea pe legea veche unde limita este 0.50? Ca acum este 0.40,iar eu sunt fix pe muchie....are cineva idee?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 05:40, 6 Ianuarie 2024
Nu puteți cere ce nu a existat, adică acea " lege veche" în care limita e 0,50. E de foarte mult timp 0,40.

Bună dimineața! Așteptați rezultatul probelor de sânge. Limita de 1.00 la mie în sânge a fost în Codul rutier acum vreo 10-12 ani. În prezent, limita pentru infracțiune este de 0.8 la mie în sânge. Rezultatul din etilotest este orientativ. La sânge e posibil să depășească considerabil dublul alcoolemiei din aparat. În funcție de rezultatele celor două probe de sânge, puteți cere efectuarea unui calcul retroactiv al alcoolemiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan = anulare permis? rafaell222 rafaell222 buna ziua.am o problema care ma streseaza f mult.in urma cu 2 zile am fost prins la volan dupa ce am baut cateva pahare cu vin.rezultatul la etilotest a fost ... (vezi toată discuția)
Permis retinut tequila tequila in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au ... (vezi toată discuția)
Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)