avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Am act de vanzare cumparare pe casa ,in urma cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Am act de vanzare cumparare pe casa ,in urma cu 3 luni ...

Buna! Am act de vanzare cumparare pe casa ,in urma cu 3 luni a decedat si mama care a locuit cu mine si avea clauze,eu trebuie sa mai fac succesiune ??? Precizez ca actul a fost facut de tatal meu care a decedat in urma cu 29 de ani! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:30, 7 Ianuarie 2024
Trebuie succesiune daca mama avea bunuri pe numele dansei. Daca casa este pe numele dvs in cota de 100% nu aveti succesiune de dezbatut.
Dacă în afara de acest imobil, mama nu mai avea alte bunuri, nu trebuie sa dezbateti succesiunea.
Prezentati o copie legalizata după certificatul de deces al mamei la Biroul de Carte Funciara a localității unde se afla imobilul si radiati clauzele din Cartea funciara.
Ultima modificare: Duminică, 7 Ianuarie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ovidake86 ovidake86 Numele meu este Ovidiu si am 28 de ani.In anul 1994 mama mea a murit,aceasta fiind divortata de tatal meu.In momentul in care ea s-a inbolnavit m-a luat tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama a decedat, am facut act de partaj voluntar si ... Carmenstratone Carmenstratone Buna ziua! Mama a decedat,,am facut act de partaj voluntar si mi-a lasat mie pqrtea de mostenire adica un apartament. Intrebarea mea este ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Intabulare satrico satrico Buna seara . Parintii au un apartament , mama e decedata de doua luni , suntem patru frati , tata doreste sa faca intabularea apartamentului si dupa aceea sa ... (vezi toată discuția)