avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , avem un salariat care in timpul zilei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , avem un salariat care in timpul zilei paraseste locul ...

Buna ziua , avem un salariat care in timpul zilei paraseste locul de munca dupa cateva ore de munca .
In acea zi salariatul poate fi pus nemotivat , tinand cont ca nu si-a efectuat norma in congormitate cu contractul de munca ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:34, 10 Ianuarie 2024
Salariatul va fi pontat corespunzator cu orele lucrate/prezente la locul de munca, dupa cum si salariul va fi proportional cu orele lucrate. Nu il puteti ponta nemotivat cata vreme el poate face dovada prin diverse mijloace ca a prestat munca o parte din zi.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
adax, utilizator
va fi pontan nemotivat doar pentru perioada lipsa , nu si pentru cea in care a fost la munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum tratam absentele nemotivate adax adax La o companie cu angajati care lucreaza in timp inegal, comanda personalului se face telefonic prin dispecerat, se intampla ca salariatii sa nu raspunda la ... (vezi toată discuția)
Neacordarea concediului de odihna,a zilelor de recuperare si a zilelor de sarbatoare legale marinvasile marinvasile Buna ziua.Muncesc la o multinationala producatoare de cablaje electrice auto.La inceputul lunii decembrie am semnat o hartie prin care imi exprim acordul de a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document ... EugenGA EugenGA Buna ziua, un angajator trebuie sa elibereze angajatului un document pe care acesta trebuie sa îl semneze, dacă vrea sa îl treacă absent nemotivat? ... (vezi toată discuția)