avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declaratie de nesuprapunere sediu social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declaratie de nesuprapunere sediu social

Buna ziua,

Va trebui sa depun la ONRC o declaratie de nesuprapunere sediu social.

Exista un model standard sau este o declaratie normala?
Daca am verificat pe recom - online si la adresa nu mai apare alta societate (se poate ca verificarea sa nu fie exacta datorita diversitatii de incaperi ale cladirii) putem avea probleme dand acea declaratie?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Andreea.B , utilizator 16:34, 1 Februarie 2010
Nu cred ca ai sa gasesti un model. E o declaratie pe proprie raspundere ca in spatiul acela nu-si mai are sediu un alt SRL. Cred ca declaratia este asemanatoare cu cea privind indeplinirea conditiilor de a fi asociat ori administrator si poate fi atat autentica ori atestata de un avocat sau chiar data in fata personalului desemnat la ORC.
Bafta!
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 sedii sociale intr-o garsoniera economv economv Buna ziua, Pot face 2 sedii sociale, vreau si eu si prietena mea sa ne infiintam firme in garsoniera mea?Trebuie declaratie de nesuprapunere? Va ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)
Gazduire sediu social - birou avocat viorel_dn viorel_dn Buna ziua, Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)