avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare cost RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare cost RCA

Recuperare cost RCA
Dacă ai RCA pentru 12 luni, in cazul vânzării autoturismului înaintea expirării asigurării, se poate recupera o parte din sumă ?
Cel mai recent răspuns: casutza , utilizator 20:00, 11 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara! Din proprie experienta va spun ca da, se poate recupera. In 5 zile de la radierea fiscala trebuie depusa o cerere la firma de asigurări. Cititi pe polita RCA, posibil sa scrie aceste informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prima asigurare manolacheveronica1 manolacheveronica1 buna ziua .in luna noiembrie 2015 am incheiat polita rca la firma de asigurare iar in ianuarie 2016 am hotarat sa schimb forma de organizare din srl am facut ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Dauna rca la societate de asigurari aflata in insolventa mircea7 mircea7 Am fost accedentat de catre o persoana care are RCA la o firma de asigurari aflata in insolventa de ceva vreme si, recent, au aparut in presa stiri despre ... (vezi toată discuția)