avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Pot sa vând online ca persoana fizica carti in format ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Pot sa vând online ca persoana fizica carti in format electronic ...

Pot sa vând online ca persoana fizica carti in format electronic (creatie proprie - proprietate intelectuala) ?
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
Radu Brancoveanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:29, 16 Ianuarie 2024
Daca aveti firma sau doar declarati activitatea pe PFI la ANAF, emiteti factura, Da.
ar trebui sa aveti ISBN pentru fiecare format.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - mãsuri de protecþie DannyBoy DannyBoy Buna ziua. Tocmai am terminat de scris o carte (fictiune) si doresc sa o public si sa o vand prin intermediul unor magazine online. Deci cartea va putea fi ... (vezi toată discuția)
Statut persoana fizica cu activitate independenta crisandr crisandr Buna ziua tuturor! Am intrat intr-un impas in sensul ca doresc sa-mi dau drumul la o afacere care consta din a-mi edita singur cartile si a le vinde in format ... (vezi toată discuția)
Declaratie drepturi autor Aghr Aghr Buna ziua, Am următoarea problema: prietenul meu a încasat din vânzarea cartilor o suma pe care vrea sa o declare. Activitatea este independenta, ... (vezi toată discuția)