avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Bună seara. Primesc pe mail mesaj ca am de plătit ...
Discuție deschisă în Traduceri

Bună seara. Primesc pe mail mesaj ca am de plătit ...

Mail suspect
Bună seara. Primesc pe mail mesaj ca am de plătit suma de 450€
Mesajul îl primesc luna de luna,iar suma creste. Mesajul este în limba franceza.
Scrie ceva de un contract de telefon,ceva de genul.
Ce ar putea fi?
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
Cristiana77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristiana77 , utilizator 17:35, 13 Ianuarie 2024
Variantele pot sa fie doua.O teapa,un mesaj întrat în spam trimis de un congolez întreprinzător sau daca ați locuit în Franța,ați beneficiat de abonamentul respectiv nu ar trebui sa va mirați.Exista și o a treia posibila varianta sa fi folosit cineva datele dvs un act de identitate pierdut,furat etc.Verificati pe net dacă exista compania respectiva ce activitate are etcetc.
Nu am locuit în Franța și nici nu am pierdut vreun act.Locuiesc în România de când m am născut.
Mulțumesc pentru răspuns.
SAS HUISSIERS REUNIS-SANT PREST
Era asa de simplu sa căutați 5 min pe google,nici nu trebuia sa cunoașteți franceza.E un birou de executori judecătorești care fie a existat dar e închis si al carui nume e folosit de escroci fie exista doar pe hârtie, cert este ca e o teapa exista zeci de recenzii negative despre tentativele de frauda.
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent ... Raluca P G Raluca P G Buna ziua, in cazul in care o persoana din alta tara/continent doreste sa imi faca o donatie de 300.000 euro ce ar trebui sa fac? Ce date are nevoie? Care e ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa primesc o donatie din franta pentru constituirea unui ong RoxanaHBis RoxanaHBis Buna, Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. ... (vezi toată discuția)