avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Cum trebuie procedat în cazul în care ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Cum trebuie procedat în cazul în care fiind în concediu ...

Bună ziua
Cum trebuie procedat în cazul în care find în concediu prenatal, firma a întrat în insolventa ?
În ultimele 2 luni nu mi s-a mai plătit concediul, doar fluturașul l-am primit. Acum trebuie să îmi fac dosarul pt concediu de creșterea copilului , dar nimeni nu poate sa îmi elibereze adeverințele necesare . Nici măcar nu răspund la telefon sau la email
Cum trebuie să procedez în acest caz ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 16 Ianuarie 2024
Daca a intrat in insolventa are numit un lichidator judiciar ...

art.34 C.mun.
....
(6^1) În cazul în care angajatorul se află în procedură de insolvenţă, faliment sau lichidare conform prevederilor legale în vigoare, administratorul judiciar sau, după caz, lichidatorul judiciar este obligat să elibereze salariaţilor, în termen de maximum 60 de zile calendaristice, un document care să ateste activitatea desfăşurată de aceştia, conform prevederilor alin. (5), să înceteze şi să transmită în registrul general de evidenţă a salariaţilor încetarea contractelor individuale de muncă.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de unde pot scoate o adeverinta de munca in perioada ... mary k mary k Buna ziua, de unde pot scoate o adeverinta de munca in perioada 1.01 2011 pana la 1.09 2011?am inteles ca firma este in insolventa.Angajatorul a avut firma ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata! doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor ... lipa marioara lipa marioara Buna dimineata! Doresc sa aflu unde se afla arhiva urmatoarelor institutii: 1. ICL Alimentara 5 - Concordia A4 SA 2. S.C. TOYS MANUFACTORY ROMANIA SRL In ... (vezi toată discuția)
Compania la care lucram este ... pyanystul pyanystul Buna ziua. Am urmatoarea problema: compania la care lucram este in procedura de insolventa, avand deja un administrator judiciar ales de tribunal pentru a ... (vezi toată discuția)