avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un PFA fără venituri
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un PFA fără venituri

Buna seara! Am un PFA fara venituri. Inteleg ca de anul acesta trebuie platita contributia la sanatate chiar si asa, prin urmare vreau sa radiez PFA-ul. Sunt obligata sa platesc contributie la sanatate pentru acest an? Inca nu am depus declaratia unica anul acesta, intentionez sa radiez PFA-ul inainte de termenul limita pentru depunerea declaratiei unice. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mira28 , utilizator 23:12, 16 Ianuarie 2024
Nu la pfa fără venituri veți fi obligata la plata cass ci veți plăti cass la oricâte venituri aveți, chiar și dacă sunt sub plafonul de 6 salarii minime.
Eu nu am niciun venit, nici din PFA, nici de altundeva. Voi fi obligata sa platesc la sanatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa pe care nu-l folosesc ;venituri 0 in declaratii. Mira28 Mira28 Buna! Am un PFA pe care nu-l folosesc (venituri 0 - atat in declaratii, cat si in cont ) si depun anual declaratia unica, fara a plati alte taxe. Am obligatia ... (vezi toată discuția)
Magazin online emma.dn97@yahoo.com emma.dn97@yahoo.com Buna ziua. Doresc sa îmi deschid un magazin online de haine, mai exact pe Facebook și Instagram. As vrea sa înființez și o firma pentru ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica detine un pfa stela chelner stela chelner Buna ziua, Persoana fizica, detine un PFA pentru care depune Declaratia unica. La venitul realizat plateste si contributie de sanatate. Insa este si asociat ... (vezi toată discuția)