avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Corectie pensie. Vă rog, dacă indicele de corectie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Corectie pensie. Vă rog, dacă indicele de corectie pentru pensie anticipata ...

Vă rog, dacă indicele de corectie pentru pensie anticipata din 2017,respectiv 1,14, se aplică și la pensia la limita de vârstă obținută în 2019?
Cel mai recent răspuns: Stelka , utilizator 09:31, 17 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rămâne valabil cel de la prima deschidere de drepturil exprimat în punctaj mediu anual.
Mulțumesc pentru răspuns!

Carp Mircea a scris:

Rămâne valabil cel de la prima deschidere de drepturil exprimat în punctaj mediu anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie - din ianuarie 2017 Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o problema legata de calculul pensiei tatalui meu si vreau sa fiu sigur ca il informez corect si anume: Pensia lui bruta - in luna dec. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cu grupa ii de muncă Rcga Rcga În Aprilie 2017 am ieșit la pensie la 65 ani. În Iulie 2017 am obținut prin Sentința civilă recunoașterea grupei II pentru 7 ani. Am obținut o Decizie ... (vezi toată discuția)
Munca după pensionare anticipată florinm58 florinm58 Am mare nevoie de un sfat priceput si sincer ,am fost sfatuit sa-mi depun dosarul de pensie anticipata ptr. ca acum , anul acesta sunt niste calcule mai ... (vezi toată discuția)