avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, locuiesc si muncesc in Franța , copii mei ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, locuiesc si muncesc in Franța , copii mei sunt născuți ...

Buna ziua, locuiesc si muncesc in Franța , copii mei sunt născuți aici. Conform statului francez ei au primit o alocație de stat pana la 3 ani , după aceasta vârsta nu mai au nimic . Am depus dosar in Romania pt copilul cel mare care a primit câțiva ani alocație de la statul roman . Acum doi ani am depus dosar și pt cel mic după ce nu a mai primit alocație de la statul francez , nu mi-i s-a acordat deoarece statul francez a răspuns ca, realizez venituri acolo și am adresa in Franța . Din cât știam datorită faptului ca suntem cetățeni romani ( si cu adresa de Romania) copii noștri au dreptul la alocație de stat , dovada ca am si primit pt cel mare dar a fost blocată plata in Iunie 2023 si la cel mic a fost refuzata. Nu am fost înștiințată in scris nici la ora actuala de refuz , am aflat eu insistând sa inteleg ce se întâmpla de ce nu intra banii in contul copilului cel mic . Ce soluție exista , ce drepturi au copii mei ?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:41, 20 Ianuarie 2024
Sa promovati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine ... girmar girmar Buna ziua locuiesc in franta si as vrea sa stiu daca pot obtine alocatie pt copil in romania mentionez ca este nascut in franta si are 6 ani (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)
Formularul e411 copilul meu este nascut in marea britanie si ... Oana851925 Oana851925 Formularul E411 Copilul meu este nascut in Marea Britanie si doar tatal lucreaza acolo ca PFA. Am aplicat pentru alocatie in Romania din dec 2020 si in ... (vezi toată discuția)