avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o condamnare de 1 an si 10 luni cu executare,am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o condamnare de 1 an si 10 luni cu executare,am făcut apel ...

Am o condamnare de 1 an si 10 luni cu executare,am făcut apel și aștept pronuntarea!Pana acuma am executat 9 luni arest la domiciliu și arest preventiv
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:13, 19 Ianuarie 2024
Si care este intrebarea?
Cat trebuie executat din 1 an si 10 luni
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
2/3 ca sa ieșiți condiționat dar în anumite condiții.
Veți ieși la munca și vorbiți cu judecatorul delegat.
Trebuie făcute niște calcule concrete și va trebuie și referat favorabil din partea comisiei.

Ar fi bine sa mergeti cu hotărârea la avocat ca sa va explice și alte lucruri.
S-a cam complicat cu liberarea condiţionată
Oamenii nu prea si-au mai angajat avocati și nu prea se mai iese condiționat asa cum era în trecut.
În prezent, mulți ies după ce executa toată pedeapsa.

București 2024
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine ar fi sa mai stați în arest la domiciliu cât mai mult timp.
Și pentru stat și societate ar fi mai economic asa.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare M.mih M.mih Soțul meu este condamnat la 10 ani de închisoare în italia pentru o bătaie din 2005,noi am aflat de asta abia acum când l.au arestat,am făcut recurs la ... (vezi toată discuția)
Cat executa efectiv un condamnat din pedeapsa de 4 ani cu executare ? stef56 stef56 din discutia cu un avocat a reiesit ca in romania se executa 8 luni la an si ca daca nu ai fost liberat conditionat mai devreme ( sa zicem la jumatate pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! vin și eu cu o problema și în același timp ... adelagiurca adelagiurca Bună seara ! Vin și eu cu o problema și în același timp și cu o întrebare. Soțul meu este acuzat pentru trafic și deținere de droguri de mare risc ... (vezi toată discuția)