avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am dat cardul și pinul mătușii mele ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am dat cardul și pinul mătușii mele acum 4 sau ...

Bună ziua. Am dat cardul și pinul mătușii mele acum 4 sau 5 ani să îmi depună bani pe el , eu lucrând în străinătate și ea mi a cheltuit o sumă destul de mare. Mi a restituit aproximativ jumătate din suma dar acum refuză să mai plătească. Ce aș putea face să îmi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:01, 21 Ianuarie 2024
Dacă aveți dovada unor conversații purtate,a restituirii unei părți din bani, a situației la care faceți referire ,în funcție și de cât timp a trecut atunci e posibila o acțiune în instanta.Contactati un av pt o consultație astfel de situații trebuiesc discutate și analizate amănunțit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere ellis2010 ellis2010 Buna seara, Am o problema pe care nu stiu cum o pot rezolva. Am imprumutat un card cu o suma de bani unor vechi cunostinte aflate intr-o situatie materiala ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si abuz de incredere Vlad1999 Vlad1999 Buna,inainte de a va spune pe scurt problema mea as dori sa precizez ca sunt minor(15 ani) Problema este in felul urmator: in ziua de 4 Iunie 2015 doream sa ... (vezi toată discuția)