avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Dacă am fost arestat într-un stat membru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Dacă am fost arestat într-un stat membru UE, este ...

Buna ziua! Dacă am fost Arestat într-un stat membru UE, este posibil sa am cazier judiciar? Am revenit in Romania și aici l-am solicitat, însă scrie ca nu sunt înscris in cazier. Se poate ca-n tara respectiva sa fiu înscris? In sensul sa fie cazier diferit, și dacă da, cum pot solicita cazierul judiciar din aceea tara, eu sunt cetățean roman! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:48, 27 Ianuarie 2024
Cazierul la nivel de UE se centralizeaza in tara in care sunteti cetatean.
Ce ineamna "am fost Arestat într-un stat membru UE"?
Sunt necesare detalii. Arestat in vederea a ce anume si pt cata vreme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla ce pedeapsa am primit in italia bogdan ggf bogdan ggf Buna ziua . in 2012 am fost acuzat intr-un dosar in italia,am fost si arestat preventiv timp de o luna..datorita faptului ca nu erau dovezi clare ca as fi ... (vezi toată discuția)
Buna,am fost reținut in olanda 3 zile in arest pana am ajuns ... Dragoș comit Dragoș comit Buna,am fost reținut in Olanda 3 zile in arest pana am ajuns in fata judecătorului , am fost acuzat pentru un furt mărunt dintr-un Market ,judecătorul a ... (vezi toată discuția)
Mandat arestare international, apare in cazier? marius322 marius322 Buna seara In anul 2013 am fost arestat in Bucuresti in baza unui mandat international de arestare! Am primit un mandat de 29 de zile de arestare, la ... (vezi toată discuția)