avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... suspendare plata incalzire la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

suspendare plata incalzire la bloc

Buna seara,

Daca se scot caloriferele vechi de la un apartament la bloc in vederea renovarii apartamentului poate persoana sa ceara taierea de la cheltuielile cu incalzirea pe perioada cat acestea sunt scoase si pana la terminarea renovarii si montarea noilor calorifere? Mentionez ca in apartament nu locuieste nimeni si e trecut cu zero persoane la intretinere. Pana acum s-au platit toate cheltuielile la intretinere inclusiv cele cu salariile administratiei. E normal sa se plateasca totul daca nu locuieste nimeni inca in apartament?

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2024
4drian, utilizator
Cel mai recent răspuns: rain4est , utilizator 16:24, 24 Ianuarie 2024
Daca nu a montat centrala, plateste.
Nimeni nu are centrala in bloc. Nu e tras gaz. Nici la blocurile vecine nu e gaz.
Ce inseamna "toate cheltuielile " ? E normal sa platiti salariile angajatilor, dar nu si cheltuieli cum ar fi gaze, apa, curent .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la centrala blocului Cyxis Cyxis Situatia se prezinta astfel: apartament in bloc cu 4 scari, toate 4 scarile au o singura centrala termica proprie ( nu Radet ). Problema este costul exagerat ... (vezi toată discuția)
Întreþinerea pentru un apartament nelocuit getafolescu getafolescu Detin un apartament în care merg rar, doar ca să aerisesc, dar mi se impune să plătesc întreţinerea. E legal? (vezi toată discuția)
Plata energiei termice itosoft itosoft Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 18 apartamente, dintre care 12 au centrala proprie, ceilalti sunt racordate la centrale termice centralizate. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)