avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societate cu punct de lucru deschis în alt judet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societate cu punct de lucru deschis în alt judet

Pentru o societate cu punct de lucru deschis si inregistrat fiscal in alt judet decat sediul social, cu activitate sezoniera si in luna decembrie cu 3 angajati, cum intocmeste declaratia 112 si unde face plata impozitului pe venit?
Ultima modificare: Luni, 22 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 01:37, 23 Ianuarie 2024
impozitul se va plati la trezoeria de unde e sediul social DAR pe CUI al punctului de lucru .

In declaratia 112 este rubrica pt impozitul declarat la punctul de lucru unde se trece suma si CUI-ul punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D.112 punct lucru camicami camicami Buna tuturor, societatea are punct de lucru stabil Cui propriu,pentru care am depus pana acum,separat , lunar D.100 numai cu impozitul pe salarii. Cum voi ... (vezi toată discuția)
Cum se declara impozitul pe salarii la punctul de lucru? carmenbn carmenbn Am primit CIF pt.punctul de lucru pt.plata impozitului pe salarii.Cum se declara,se face 112 pt.sediul principal si se declara CIF-ul punctului de lucru la ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala pentru punct de lucru tasica34 tasica34 Societatea are un punct de lucru intro alta localitate decat in cea in care-si are sediul central. Pentru ca s-a depasit numarul maxim admis de angajati,la ... (vezi toată discuția)