avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc într-un bloc cu 4 nivele. Pe scara noastră ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc într-un bloc cu 4 nivele. Pe scara noastră 5 apartamente ...

Locuiesc într-un bloc cu 4 nivele. Pe scara noastră 5 apartamente au montat repartitoare la fiecare calorifer, celelalte apartemente au centrale ermice. La un singur apartament nu s-a montat repartitoare.
Cum se calculează căldura celui fără repartitoare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:51, 23 Ianuarie 2024
Cel mai probabil, valoarea facturii emisa de firma de distributie energie termica se va inchide pe apartamentul fara repartitoare montate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul anrsc 343/2010 eddytoia eddytoia eu am centrala pe gaze si conform ordinului anrsc 343/2010 trebuie sa platesc partile comune (scara blocului;subsolul) daca eu refuz sa platesc care ar fi ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura + sistem pausal flavius1990 flavius1990 Buna ziua, Stau impreuna cu mama intr-un apartament cu 3 camere intr-un bloc cu 2 scari. Problema mea este urmatoarea: In urma cu aproximativ 7 ani s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura la apartamente debransate din subsol ioanacioploiu ioanacioploiu doresc sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare la urmatoarea problema: la asociatia noastra avem pe scara 10 apartamente 5 pe o coloana si 5 pe alta coloana. Una ... (vezi toată discuția)