Buna ziua.
Are dreptul un profesor ca în cazul unui certe între doi copii, sa certe unul dintre copii fără sa i se dea dreptul de a-si spune parerea si a se apara? Profesorul sa se bazeze doar pe spusele copilului acuzator?
Din moment ce cel acuzat a avut un conflict inainte,cu un alt coleg, sugerati ca in cazul unei acuzatii noi profesorul are dreptul sa il considere vinovat indiferent daca a efectuat sau nu fapta respectiva?
Nu sugerez ceva pentru ca nu stiu care este situatia acolo, si probabil nici dvs nu stiti situatia (chiar daca sunteti reprezentantul copilului si sunteti nevoit/a sa-l credeti pe cuvant). Trebuie vazut regulamentul de la scoala si decis in consecinta. Faceti o reclamatie la director. Se va analiza si probabil se va face o justitie. In franta si in alte state europene s-a ajuns pana acolo incat elevii arunca lucrurile profesorilor pe geam, si profesorul nu le poate zice nici pâs, caci incalca drepturile elevilor. Nici noi nu suntem departe. Dar repet, faceti reclamatie, dreptatea trebuie sa troneze.
Abuz in scoala
florinamatei
Buna seara.Am un copil cls 4a,la L.T.Bolintineanu.Voi expune situatia cat pot de scurt.La ora de sport,unul dintre colegii sai,a avut o criza de nervi si sa ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală
camelllia
Buna ziua,
am un copil clasa 5-a la un liceu. Am zis ca primele 2 luni sunt de acomodare, in special baietii incercand sa stabileasca niste ierarhii, dar in ... (vezi toată discuția)