avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea consumului in pausal asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea consumului in pausal asociatii de proprietari

As dori sa stiu daca legea privind norma de pausal pentru consumul de apa mai este in vigoare. Care sunt criteriile de stabilire a consumului de apa pentru un apartament necontorizat.
Cel mai recent răspuns: zomir , utilizator 21:13, 26 Aprilie 2013
:stunned:
Asta e o axioma!?
De ce sa nu calculam cu sume rotunde? De ex. 10 mc la apa rece si 5 mc la apa calda.
Si de ce sa nu calculam corectia la nr. de robineti? :giggle:

Santem 3 fam pe un bransament de apa ,platim la nr de pers iar eu pt ca am instalat o cabina de dus platesc o pers in plus .Exista vreo lege care prevede asa ceva?
Nu, dar este o chestiune de bun simt. La un dus se foloseste mai multa apa decat la lighean. Evident este o aproximare cu totul si cu totul ....."aproximativa".
Ultima modificare: Vineri, 23 Aprilie 2010
elga50, moderator
Care este baza legala ? de unde ati scos 7m3 de apa cu 3,5m3?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal Anca07 Anca07 S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)
Distribuire consum apa calda bloc mixt- contorizat partial eugen82 eugen82 as dori sa ma lamuresc cum anume se distribuie consumul de apa calda intr-un bloc in care doar 10% din apartamente au contoare, restul nu; unii comunica ... (vezi toată discuția)