patronul societatii comerciale in care lucrez a propus ca solutie pentru depasirea crizei, acceptare trecerii in cartea de munca. de catre noi cei 3 salariati existenti in firma ,doar a 2 ore pe zi ,in realitate programul nostru ramanand neschimbat de 8 ore .Ce consecinte pot fi in viitor in acest caz ,daca noi acceptam >?Dar in caz de somaj?
- punctul de pensie mai mic,
- pentru somaj este nevoie ca in cele 12 luni sa acumulati 8 ore pe zi fie pe un contract fie pe mai multe cu program partial,
- nu aveti siguranta ca veti reveni la program normal de 8 ore,
- practica muncii "la negru" care se sanctioneaza.
Consecinte? Greu de spus, daca este grava situatia ar putea suspenda activitatea sau inchide, caz in care va trebui sa va dea in somaj. Daca este numai o incercare de a se sustrage platilor catre stat, va renunta.
Asteptati si alte pareri.
Concediere
Iael
Buna ziua ,
As vrea sa va intreb ce credeti ca urmareste un angajator care are 2 societati (societatea A si B) si care vrea sa suspende activitatea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie
lovdreams
Buna ziua(seara).Am si eu o problema si nu stiu care ar fi cea mai buna solutie in rezolvarea ei.Lucrez la o firma la jumatate de norma.Pe langa alte probleme ... (vezi toată discuția)