avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa construiesc un gard la casuta mea de la tara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa construiesc un gard la casuta mea de la tara din placi ...

Vreau sa construiesc un gard la casuta mea de la tara din placi de beton cu înălțimea de 2 m ,însă vecinul meu face aratura cu tractorul la o distanta de 60cm de mejdina și cu siguranță gardul pe care intenționez sa-l fac o sa fie afectat slăbind rezistenta stâlpilor de sustinere datorita araturilor adânci de toamna și în final gardul cu timpul va cadea.Care este distanta legala de efectuare a acestor lucrări agricole fata de gardul pe care intenționez sa-l execut?
Cel mai recent răspuns: Anonimus@ , utilizator 19:46, 28 Ianuarie 2024
60 de cm față de linia de hotar, art. 612 Cod Civil, dacă regulamentul de urbanism local nu stabilește altfel.

Neagoe Florin a scris:

Vreau sa construiesc un gard la casuta mea de la tara din placi de beton cu înălțimea de 2 m ,însă vecinul meu face aratura cu tractorul la o distanta de 60cm de mejdina și cu siguranță gardul pe care intenționez sa-l fac o sa fie afectat slăbind rezistenta stâlpilor de sustinere datorita araturilor adânci de toamna și în final gardul cu timpul va cadea.Care este distanta legala de efectuare a acestor lucrări agricole fata de gardul pe care intenționez sa-l execut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard proprietate Bosscostelino Bosscostelino Buna ziua.Vecinul de la casa are un gard de lemn vai de mama lui, Nu vrea sa il reparam sau sa montam unul din beton cu cheltuieli comune(50%eu si 50% el). ... (vezi toată discuția)
Construirea unui gard din placi de beton SPavel SPavel Buna seara I Va rog sa ma sfatuiti I Vreau sa construiesc un gard din placi de beton de 2 m inaltime , intre propri-etatea mea si proprietatea vecina ( ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire Daniel Slabu Daniel Slabu Buna ziua, Pentru cineva care poate sa ma ajute... Datorită neantelegerii cu un vecin; ori de câte ori se îmbata adresa injurii soției și copiilor mei, ... (vezi toată discuția)