avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat la un atelier de retusuri vestimentare?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat la un atelier de retusuri vestimentare?

Buna seara, dacă vreau sa deschid un atelier de retusuri vestimentare îmi trebuie casa de marcat?
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:41, 28 Ianuarie 2024
da , e obligatoriu conform OUG 28/1999

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru atelier retusuri ina 64 ina 64 Buna ziua , daca vreau sa deschid un atelier de retusuri, modificari imbracaminte ce cod CAEN trebuie , cumva 9529 - repararea articolelor de uz personal si ... (vezi toată discuția)
Legea nr.148/2012, pot emite chitanta + factura in loc de bon fiscal? marius.m marius.m Buna ziua, Am o agentie imobiliara suspendata, doresc sa reiau activitatea intr-un punct de lucru nou. Am casa de marcat dar nu vreau sa mai cheltui 300 ... (vezi toată discuția)
Atelier retusuri imbracaminte ina 64 ina 64 Buna ziua, va rog frumos stie cineva daca trebuie casa de marcat pentru un atelier de retusuri , modificari imbracaminte ? M-am uitat in mai multe ateliere de ... (vezi toată discuția)