avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am și eu o întrebare sotul meu a luat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am și eu o întrebare sotul meu a luat banca am rămas ...

Bună ziua am și eu o întrebare sotul meu a luat banca am rămas datori la iei și din problema financiara nu am putut sa mai plătim banca nu de mult o primit de la judecătorie acte. Întrebarea este ce ne poate face la el dac nu plătim suma are legătură sa facă pușcărie? Mulțumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 10:42, 30 Ianuarie 2024
Nu va face pușcărie, dar va fi executat silit pe salariu/pensie, și îi poate vinde casa dacă are.
Bună ziua!
Nu este vorba de caz penal, gen pușcărie, dar se va trece la executarea silita a soțului pentru datorie și penalități, dobânda; se poate incepe prin poprire pe salariu, dar se poate executa și imobilul sau alte bunuri mobile sau imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale mariusbm mariusbm Buna ziua, Sunt sigur ca s-a discutat de nenumarate ori acest subiect dar rog un mic ajutor. Eu si sotia mea avem cate un credit de nevoi personale ramas ... (vezi toată discuția)