avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical cod 14, 540 zile poate fi intrerupt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical cod 14, 540 zile poate fi intrerupt pt a lua ...

Concediul medical cod 14, 540 zile poate fi intrerupt pt a lua concediul de odihna restant? Precizez ca după concediu boală voi întra în pensie de boală, deci nu voi mai primi co de care am nevoie pt dobândirea grupei 1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 30 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca vb cu medicul sa nu vi-l mai acorde ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav ... sorinelo sorinelo Sunt în concediu de boala oncologie 540 zile, handicap grav cu însoțitor, începând din 01 08 23, trebuie efectuat total sau poate fi intrerupt pt a lua ... (vezi toată discuția)
Efectele c.m asupra c.o ContSters93805 ContSters93805 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Pe data de 28.05 am intrat in c.o. ,iar pe data de 2.06 m-am internat pt o interventie chirurgicala si beneficiez de c.m. pana ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si preaviz dreptaciul dreptaciul in ianuarie 2010 voi intra in concediu de odihna, pe care il voi lua integral pt tot anul , adica 27 zile lucratoare. in cazul conedierilor colective , ... (vezi toată discuția)