avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua cine poate să-mi răspundă la citeva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua cine poate să-mi răspundă la citeva nelămuriri ...

Bună ziua cine poate să-mi răspundă la citeva nelămuriri dacă nu locuiesc într-un ap.de ce sunt băgat la intreținere cu o persoană având in vedere că apartamentul este debranșat de la RADET adică de la căldură si nu consumă nimeni apă rece decit 20l pe lună ca ud citeva flori ramase moștenire de la părinții mei care i-am pierdut și apă
calda nu consum nici un strop și nu trece nici o țeavă de căldură prin apartament deoarece este la et.4/4 si este racordat la gaze
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 06:48, 3 Februarie 2024
Lucrurile acestea trebuie sa le lamuriti cu presedintele de asociatie:
Articolul 28
(3) Proprietarii din condominii au dreptul să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari și, după caz, să o conteste în scris în termen de 10 zile de la afișarea listei de plată. Președintele asociației de proprietari este obligat să răspundă, în scris, la contestație în termen de 10 zile de la primirea acesteia.
(4) În cazul în care președintele sau administratorul nu ia toate măsurile necesare în scopul facilitării accesului proprietarilor la documentele contabile sau la orice alt document al asociației de proprietari, conform legii, proprietarii au dreptul de a notifica despre aceasta comitetul executiv și cenzorul/comisia de cenzori. În situația nesoluționării sau a soluționării necorespunzătoare a solicitărilor notificate în termen de 10 zile de la depunerea acestora, proprietarii se pot adresa compartimentelor prevăzute la art. 10.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara!! unde trebuie sa fac o sesizare în legătură cu ... Lya50 Lya50 Bună seara!! Unde trebuie sa fac o sesizare în legătură cu Asociația de Proprietari? M.am debranșat de la centrala termica de furnizare a apei calde și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, fratele meu nu a dat indexul la apa timp de 3 ani ... Dan6545 Dan6545 Buna ziua, fratele meu nu a dat indexul la apa timp de 3 ani si a platit luna de luna cate 20 - 30 m3 desi el consumase mult mai putin, iar in anumite luni ... (vezi toată discuția)
Reglare index apometre bloc Mar1na Mar1na Buna ziua, am intrebat administratora blocului cum ne reglam indexul la apometre, fiind diferențe foarte mari fata de indexul dat de mine și cel de pe ... (vezi toată discuția)