avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bullying scolar Salutare. Am urmatoarea problemă, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bullying scolar Salutare. Am urmatoarea problemă, fiind cadru ...

Bullying scolar
Salutare. Am urmatoarea problemă, fiind cadru tehnic la o scoală tehnologică. Cunosc cazul unei eleve supusă bullyingului de un grup de elevi, sunt undeva la vastra de 17 ani cu totii. Unii elevi tachinează victima pe diverse motive iar altul, care se impune prin fortă in clasă am inteles că i-ar fi scuipat in sticla cu apă sau suc in fata altor copii, cand victima nu era prezentă. Acest aspect mi-a fost adus la cunostintă de un elev (minor). Ce etse de facut in această situatie? Daca anunt părintii victimei care deja au fost la scoașă la director, diriginte, va iesi probabil cu reclamatie la politie. Este un gest scârbos, neomenos.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: simona.calin , utilizator 13:12, 28 Februarie 2024
Buna ziua,

Este recomandabila consilierea psihologica.

Daca atitududinea lor persista, in ciudat anuntarii parintilor si a dirigintelui, trebuie sesizate autoritatile.
Dincolo de a fi un gest scarbos.. este unul periculos pentru sanatatea elevei care a cosumat apa aceea (daca persoana care a scuipat este infectata spre ex. cu.. heptatita/hiv etc. ?! )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să inițiez un memoriu împotriva unui elev cu grave probleme de comportament, dar nu știu de unde să încep. puteți să îmi dați o idee? popovicidaniela popovicidaniela Buna ziua. Am un copil in cls 5 si in clasa lor s-a transferat un baiat cu grave probleme emotionale, verbale si comportamentale. Este foarte agresiv cu copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)