avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziuabam si eu o intrebare eu am sub custodia mea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziuabam si eu o intrebare eu am sub custodia mea 2 minori ...

Buna ziua am si eu o intrebare eu am sub custodia mea 2 minori doar ca avem custodie comuna cu domiciuliul la mine,mama si asi dori sa plec cu copii in germania iar tatal nu imi acorda procura ce pot face pentru a o obtine acea procura
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
Marianaciulica278@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 13:12, 7 Februarie 2024
Nu exista alte solutii mai rapide. Trebuie demarat litigiul in instanta. Si trebuie dovada ca aveti domiciliu stabil acolo. Cat priveste inscrierea la scoala, nu e neaparat o conditie, pentru ca se poate face cand ajungeti cu copiii acolo. Dar ajuta la cererea in instanta sa se vada ca faceti toate demersurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Călătorie în străinătate cu minori adina0423 adina0423 Bună tuturor. Am o întrebare? Cum și cui sa ma adresez pentru a călători în străinătate cu copiii minori, fiind divorțată și având custodie ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, tatăl a fost de acord ca copilul sa meargă ... Angelica84 Angelica84 Custodie comuna, tatăl a fost de acord ca copilul sa meargă cu mine in Germania 3 ani ,acuma problema e ca expiră Pașaportul și Procura dată de tatăl ... (vezi toată discuția)
Procura pt minori Buduadrian Buduadrian Cum pot obține procura pt minori în cazul care tatăl muncește în străinătate și timp de 6 luni nu a contribuit financiar Revin prin a va spune ca ... (vezi toată discuția)