avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In faza executarii silite, creditorul poate cere ...
Discuție deschisă în Executare silită

In faza executarii silite, creditorul poate cere actualizarea ...

In faza executarii silite, creditorul poate cere actualizarea creantei prin cumularea dobanzii legale cu rata inflatiei daca nu a cerut in titlul executoriu ???
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:52, 7 Februarie 2024
Din ce știu eu, creditorul poate cere calcularea de penalități zilnice (în procent) pentru fiecare zi de întârziere.
Aceste capitalizări zilnice de penalizări face ca creanța în timp sa se dubleze, și chiar ajunge să se tripleze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare despagubiri? cosovici_ cosovici_ va rog sa ma \\"lumineze\\" cine stie, daca am primit despagubiri si nu au fost calculate reactualizate cu rata inflatiei ce se mai poate face dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Actualizarea sumei/penalitatilor pana la momentul executarii silite efective calin_andrei calin_andrei F. scurt istoric: s-a obtinut titlul executoriu pe o suma care este formata din debit principal [u]+ penalitati de intarziere[/u] ([i]temeiul juridic al ... (vezi toată discuția)