avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un comerciant online nu imi accepta returul si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un comerciant online nu imi accepta returul si implicit rambursarea sumei plătite

Buna seara, am si eu o problema cu un commerciant online, care nu imi accepta returul si implicit rambursarea sumei pe care am platit-o pentru produsele respective.
Am achizitionat recent online 2 produse, de acelasi tip, si anume 2 pix-uri gsm de copiat cu casca japoneza.Pe acest site scrie ca nu pot returna produsele deoarece aceasta comanda a fost fscuta special pentru mine si nu se poate returna, ceea ce mi se pare absurd.
I-am explicat comerciantului ca daca nu doreste o rambursare a sumei, voi face plangere la ANPC, iar dansul mi-a spus razand ca degeaba fac ca fac degeaba, ca tot el va castiga.
Mentionez faptul ca inca nu au trecut cele 2 saptamani ds cand am primit produsul, si ca castile ce au venit asamblate in pachet nu au fost deisgilate, doar pixzurile folosite in scop personal.
[ link extern ] /
Acesta este site-ul unde puteti gasii politicile sale.
Ce pot face in acest caz?
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
balatalurcis, utilizator
Cel mai recent răspuns: balatalurcis , utilizator 19:05, 8 Februarie 2024
Bineinteles ca puteti face reclamatie, dar nu cred ca veti avea castig de cauza. Ce e scris... Macar ati trecut examenele?
Am folosit pixul o singura data.

adriandimitriu a scris:

Bineinteles ca puteti face reclamatie, dar nu cred ca veti avea castig de cauza. Ce e scris... Macar ati trecut examenele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse achizitionate on-line deida deida In cazul unui retur de produs achizitionat on-line exista obligatia legala a vanzatorului sa achite pe loc prin ramburs contravaloarea produsului returnat fara ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. ... Florentinamm Florentinamm Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu produse contrafacute Mariusfloriann Mariusfloriann Buna seara/ziua! Pe data de 4 ianuarie 2022 (astazi) am primit un colet comandat de pe site-ul cel.ro, mai precis un incarcator insotit de cablu usb-c marca ... (vezi toată discuția)