adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

balatalurcis 
	    	Utilizator

balatalurcis 
	    	Utilizator	    

Bineinteles ca puteti face reclamatie, dar nu cred ca veti avea castig de cauza. Ce e scris... Macar ati trecut examenele?
~ final discuție ~
 deida	                   

In cazul unui retur de produs achizitionat on-line exista obligatia legala a vanzatorului sa achite pe loc prin ramburs contravaloarea produsului returnat fara ... (vezi toată discuția)
	                    deida	                   

In cazul unui retur de produs achizitionat on-line exista obligatia legala a vanzatorului sa achite pe loc prin ramburs contravaloarea produsului returnat fara ... (vezi toată discuția)

Florentinamm	                   

Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)
	                    Florentinamm	                   

Bună seara! Am comandat o masă extensibilă si 6 scaune online. La asamblare am constatat că masa are o defecțiune, așa că am făcut retur. Returul a ... (vezi toată discuția)

Mariusfloriann	                   

Buna seara/ziua! Pe data de 4 ianuarie 2022 (astazi) am primit un colet comandat de pe site-ul cel.ro, mai precis un incarcator insotit de cablu usb-c marca ... (vezi toată discuția)
	                    Mariusfloriann	                   

Buna seara/ziua! Pe data de 4 ianuarie 2022 (astazi) am primit un colet comandat de pe site-ul cel.ro, mai precis un incarcator insotit de cablu usb-c marca ... (vezi toată discuția)