avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,mă numesc Telespan,.lucrez in prezent la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,mă numesc Telespan,.lucrez in prezent la o firmă ...

Bună ziua,mă numesc Telespan,.lucrez in prezent la o firmă de construcții din 2021 și Anu trecut în octombrie sa majorat salariul din 4000 lei in 4580,.. această modificare a avut loc printr-un act adițional,. doamna de la resurse umane spune că nu sunt obligați să-mi de-a un exemplar al acestui act adițional,.mă puteți ajuta cu varianta corectă impusă de lege ?? mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 9 Februarie 2024
1. Art. 274 C.proc.civ. - Pluralitatea de exemplare
(1) Înscrisul sub semnătură privată, care constată un contract sinalagmatic, are putere doveditoare numai dacă a fost făcut în atâtea exemplare originale câte părţi cu interese contrare sunt.
...


2. HG nr. 905 din 14 decembrie 2017 privind registrul general de evidență a salariaților
art.7
...
(3) La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia copii ale documentelor existente în dosarul personal, în termen de 15 zile lucrătoare de la data solicitării.
(4) Documentele sunt eliberate în copie certificată pentru conformitate cu originalul de către reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana împuternicită de angajator.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre pluralitatea exemplarelor NorthernW NorthernW Buna ziua! Am si eu o intrebare despre cum se aplica articolul 274 pluralitatea de exemplare din codul de procedura civila in urmatorul context: Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fisa post marsta marsta Buna ziua! Am intalnit azi un caz deosebit : o fisa post a unui muncitor necalificat, angajat in martie 2015, semnata de catre angajat , semnatura in ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca gabisim gabisim Buna ziua am urmatoarea intrebare in legatura cu Contract individual de munca . Avem la nivel de institutie incheiat un contract colectiv de munca incheiat ... (vezi toată discuția)