avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor de către ...

Folosirea terenurilor de sport din incinta școlilor de către cine e reglementat?Autorități locale sau centrale?Mă refer la folosirea în afara programului școlar(după program,sfârșit de săptămână,vacanțe).Eventual un link către act normativ?Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:34, 10 Februarie 2024
Primăriile hotărăsc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Educatia fizica si sportul in incinta institutiilor scolare dupa orele de curs/vacante anttonnio anttonnio Copii au voie sa se joace in curtea unitatilor scolare ,mai exact dupa terminarea orelor de curs sau in vacante ?in ce conditii ?in legea 69/2000 cu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie alexandrulb alexandrulb Buna ziua, am dorit sa inchiriez o sala de sport din incinta unui liceu din Bucuresti, 2 ore pe sapataman, in week-end (sambata), am mers si am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Se poate transfera pe un post vacant de sofer microbuz scolar ... Emiral2017. Emiral2017. Se poate transfera pe un post vacant de sofer microbuz scolar al unei scoli șoferul primăriei de pe microbuz scolar, cu tot cu microbuz? Sau este legal doar ... (vezi toată discuția)