avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua tuturor, tatal meu a murit acum cativa ani, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua tuturor, tatal meu a murit acum cativa ani, si am ...

Bună ziua tuturor, tatal meu a murit acum cativa ani, si am inceput sa primesc o pensie de urmaș (mentionez ca el a fost polițist, in caz ca conteaza) atata timp cat frecventam o forma de invatamant legala, insa anul trecut din cauza unei situatii precare si a mai multor probleme personale/familiare am fost nevoit sa ma mut din oras si n am mai putut continuă studiile, mi a parut rau si anul acesta vreau sa ma re apuc de ele, intrebarea mea este că, daca pensia mi a fost intrerupta, o pot primi iarasi daca continui studiile? M ar ajuta foarte mult acest venit in plus deoarece locuiesc singur, daca o pot primii inapoi cum actionez? Trimit o noua dovada precum ca am reînceput studiile sau o noua cerere? Multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna !
Cel mai recent răspuns: Gegegeegeeg , utilizator 18:25, 11 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada continuarii studiilor pentru pensia de urmas q23r q23r Buna ziua, La ce perioada trebuie refacuta dovada continuarii studiilor in cazul pensiei de urmas pentru un copil cu varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ... (vezi toată discuția)
Drept pensie urmas IonMihalcea IonMihalcea Buna ziua, Sunt student in anul 2 de masterat. In urma decesului unuia dintre parinti primesc pensie de urmas. Va rog sa-mi spuneti daca voi primi aceasta ... (vezi toată discuția)
Studenta anul i si pensie de urmas Florentina Mihaela Florentina Mihaela Fiica mea primeste pensie de urmas.Pana acum, eleva fiind, am dus la Casa de Pensii in fiecare an, pana pe data de 30 septembrie adeverinta eliberata de liceul ... (vezi toată discuția)