avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna! Recent, o persoana s-a folosit de imaginea ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna! Recent, o persoana s-a folosit de imaginea partenerului ...

Buna! Recent, o persoana s-a folosit de imaginea partenerului meu postând un videoclip online în scopul denigrării imaginii și demnității sale. Noi ne aflăm în străinătate însă persoana care a făcut această postare se află în România. Întrebarea mea este dacă noi putem da în judecată această persoană aflându-ne fizic în străinătate, sau ce măsuri putem lua în privința aceasta. Mulțumesc! :)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:59, 16 Februarie 2024
Puteți da în judecată persoana respectivă, chiar dacă dvs. locuiți în străinătate.
Ar fi util de știut daca "persoana" are/ a avut o relație cu partenerul. Doar nu l-a luat de pe internet. Există chestii nerezolvate? Partenerul ce dorește? O chemare în judecată e ușor de făcut, dar un proces durează ani. Indiferent unde vă aflați, puteți angaja un avocat să vă reprezinte.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E abuz daca fosta sotie, folosind alt id, a incercat sa afle care e viata mea in prezent? cosmariama cosmariama buna, daca fosta sotie sub alt ID, ma contacteaza, incercand sa obtina informatii de la mine,poate fi pedepsita? am fost daramat de divort si acea ... (vezi toată discuția)
Defaimare online si insulte din partea unui individ rau intentionat. Artmon43 Artmon43 Este vorba de calomnierea online la care apeleaza cand doreste sa santajeze, ameninte si defaimeze imaginea altora postand public tot felul de materiale ori ... (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii public online Kapy Kapy Buna seara, As dori sa stiu cum se pedespeste denigrarea imaginii public online (pe facebook mai exact) si ce sanse sunt in a obtine careva daune? (vezi toată discuția)