avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Părinții nu sunt căsătoriți, copiii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Părinții nu sunt căsătoriți, copiii sunt pe ...

Bună seara. Părinții nu sunt căsătoriți, copii sunt pe numele tatălui dar și cardul de alocație are tot datele tatălui, copii locuiesc cu mama , tatăl nu mai este de acord sa nea dea alocația .în aceste condiții cum pot sa fac cardul cu datele mamei și dacă pot recupera banii din urna ( deci același cont cu nume diferit ) .mulțumesc pt răspuns
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
Maria Victoria, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:37, 14 Februarie 2024
Daca nu au locuita stabilita de o instanta, adresati-va judecatoriei si cereti ca locuinta copiilor sa foe stabilita la dvs, mama, sa primiti pensie de la tata, sa inapoieze banii din alocatie.
Pana atunci, interesati-va la alocatii cum puteti incasa dvs banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia pentru copii handsu handsu Pentru obtinerea alocatiei de stat pentru copii pe numele mamei este neaparat nevoie de declaratia de acord al tatalui , chiar daca parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Danielbalan23 Danielbalan23 Buna seara. Am si eu o speta reala. X si Y au avut o relatie in urma careia a rezultat minorul Z, care in momentul de fata are 6 luni. X si Y nu au fost ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara, tatal cetatean austriac Madalina3 Madalina3 Buna ziua! As dori cateva sfaturi,raspunsuri daca se poate.Am avut o relatie cu un cetatean austriac relatie din care a rezultat un baietel,care are varsta de ... (vezi toată discuția)