avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Exista cale de atac către persoanele care inițiază ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Exista cale de atac către persoanele care inițiază împrumuturi ...

Exista cale de atac către persoanele care inițiază împrumuturi financiare , cu giranți, care nu și achita ratele și ajung și ei și girantii executați silit. Dacă unul din giranți poate constrânge pe cel care a contractat creditul.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:45, 14 Februarie 2024
Sigur că există posibilitatea legală de a forța titularul de credit să le plătească giranților banii.
Acțiunea e prin proces la instanța civilă. Condiția este ca răul platnic, să aibă ceva venit lunar salariu/pensie, să aibă giranții de unde recupera banii.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)
Ca girant, am ajuns sa platesc poprirea, adica implicit imprumutul Alexandru Coparca Alexandru Coparca Buna ziua, Sunt intr-o situatie critica si sper sa gasesc o cale in urmatoarea situatie: Am ajutat un amic acum ceva timp(cam 2 ani de zile) sa obtina un ... (vezi toată discuția)
Casa de ajutor reciproc Monica-Mihalea Monica-Mihalea Stimati cititori participanti pe forum, Am rugamintea sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: In luna decembrie a anului trecut, mi-am dat ... (vezi toată discuția)