avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant sau mutatie?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant sau mutatie?

De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan locuiesc in alt oras. Chiria este platita de angajatorul meu insa eu nu figurez in contractul de inchiriere. La evidenta populatiei mi-au spus ca trebuie sa am si eu un contract incheiat intre mine si proprietar pentru a putea beneficia de viza de flotant. E mai bine sa incerc sa imi fac mutatie sau exista si alta posibilitate de a obtine viza de flotant?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:15, 19 Octombrie 2012
Mutatie = viza de flotant = viza de resedinta (sintagma corecta), e acelasi lucru.

Asa este, nu va puteti face viza de resedinta la acel apartament decat daca
- aveti contract de inchiriere pe numele dvs., sau
- daca proprietarul isi exprima consimtamantul la Evidenta Persoanelor ori la notar.
Oriunde ati vrea sa va stabiliti resedinta aveti nevoie ori de una, ori de alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant Mihaelamimis Mihaelamimis Buna ziua ! Doresc sa-mi fac viza de flotant in orasul in care am resedinta. Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul printr-un agent imobiliar ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? eliz_k eliz_k Buna ziua, As vrea sa stiu daca este nevoie de flotant daca te muti cu chirie in acelasi oras cu cel de domiciliu din buletin? M-am mutat cu chirie si vreau ... (vezi toată discuția)