avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Nu mai am aplauze!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Nu mai am aplauze!

Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Mi-am creat cont din 07.10.2009 si ajunsesem acum o saptamana la un nivel de populatitate 9, dar astazi cand am intrat pe profilul meu am constatat ca am 2 aplauze si ca m-am intors la nivelul de popularitate 1.
Este o eroare sau este o masura de sanctionare a mea pentru inactivitatea din ultima perioada (destul de lunga)?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 16:25, 2 Februarie 2010
Buna ziua,
Este o simpla eroare de server. In ultimele zile am fost suprasolicitati de traficul inregistrat de Avocatnet.ro. Promitem ca pana saptamana viitoare toate lucrurile sa revina in normal.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutati: profil utilizator, nivel de popularitate si aplauze Alin Popescu Alin Popescu Pentru inceput, trebuie sa specificam foarte clar faptul ca doar utilizatorii care au contul activ (au confirmat adresa de email asociata contului) beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Sugestie" rating recomandari ContSters87904 ContSters87904 Ma gandeam sa facem asa cum exista un rating de popularitate sub care sunt afisate un nr de aplauze si un buton langa el sau pe profilul de consultant, unde ... (vezi toată discuția)
Probleme tehnice BX BX In ultimul timp forumul se misca foarte incet...dureaza chiar peste un minut sa se incarce o pagina de topic. In unele situatii se pierde legatura cu baza de ... (vezi toată discuția)