avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Oare de ce nu primesc nici un răspuns la întrebarea ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Oare de ce nu primesc nici un răspuns la întrebarea mea? Nu ...

Oare de ce nu primesc nici un răspuns la întrebarea mea? Nu găsesc unde ar trebui sa întreb moderatorii, oare se șterg de către cineva? Am fluierat în biserică?
Cel mai recent răspuns: corina51 , utilizator 14:45, 22 Februarie 2024
Deci ar fi trebuit sa fiu mai specifică? Mie mi-era teamă să nu plictisesc cu amănunte. Nu știi cum e mai bine...
Pe viitor, asa voi face, voi prezenta speța ca atare, nu voi mai pune întrebări generice. Oricum, mulțumesc ca v-ați pierdut timpul cu răspunsul.

Etsy123 a scris:

Atunci când deschideți un topic trebuie sa continuați acolo , dacă d-voastră deschideți altul , consultanții nu au cum sa facă legătura între ele ca nu sunteți singurul utilizator aici , sunt sute ca d-voastră care scriu zilnic . După cum ati văzut mai sus , vi s-a cerut sa trimiteți link-ul cu topicul inițial . Aici pe forum nu se acorda consultații , puteți primi doar niște răspunsuri la modul general care nu știu cat va ajuta mai ales ca nu ati dat nici un fel de amănunte . Pentru un ajutor calificat trebuie sa mergeți la un avocat , numai acolo veți primi cea mai buna soluție la problema d-voastră .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspuns in forum marydoru marydoru ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? ... (vezi toată discuția)
Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)
V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)