avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu persoana detasata. In cazul in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu persoana detasata. In cazul in care salariatul ...

Plata salariu persoana detasata. In cazul in care salariatul detasat are un salariu mai mare decat maximul stipulat in grila salariala cf.L153 ,care este conduita ce trebuie adoptata. Mentionam ca salariatul se detaseaza de la un UAT la o unitate bugetara in subordinea UAT.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 23 Februarie 2024
Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare nic131 nic131 Inrebarea mea este urmatoarea: un salariat detasat in unitatea mea are un salariu foarte mare , care depasete cu mult grila de salarizare, eu trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Detasare marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul unei detasari ? Salariatul are dreptul la o compensatie de 50 %din salariul de baza daca ... (vezi toată discuția)