avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună, cineva cu intarziere mintală poate face ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună, cineva cu intarziere mintală poate face facultate?

Bună, cineva cu intarziere mintală poate face facultate?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:28, 23 Februarie 2024
Pai, ia vedeti, poate ? are liceul terminat, diploma de bac?
sa sustina examenul de admitere si daca intra, succes!
Eu sunt diagnosticată cu asta și mi s a făcut și indemnizație de handicap. Aș fi primită cu diagnosticul ăsta sau nu? Și la fel mi s ar tăia indemnizația dacă aș face o facultate? Mă refer să spună că na eu pot să țin pasul cu dificultățile materiilor, ( dau eu un exemplu doar, e doar un exemplu ) iar la diagnosticul meu cum nu e unul pt invățat mult și descurcare să spună că na sunt sănătoasă și că nu mai am nevoie de indemnizație și să o taie. E posibil asta?

gi-jane2 a scris:

Pai, ia vedeti, poate ? are liceul terminat, diploma de bac?
sa sustina examenul de admitere si daca intra, succes!

ati fost deja evaluata , cu sau fara facultate, daca e proviziorie veti mai fi evaluata, daca e definitiv, nu va anuleaza certificatul ca faceti o facultate.
Ultima modificare: Vineri, 23 Februarie 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Educație... bacalaureat. mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com mihaitaovidiu34@gmail.com Utilizator 23:58, 12 Mai 2018 Salu numele meu este Ovidiu...am 26 de ani și am terminat liceul la frecventa redusa liceu de ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)