Ce sanse sunt ca dupa aceste acuzatii care se dovedesc sa primesti o pedeapsa cu suspendare sau sub supraveghere?
Inselaciunea fiind cu incadrarea 3-15 ani!
Daca spui numele complicelui cu care ai safarsit aceste infractiuni, in conditiile in care complicele era persoana din umbra si nu ai dovezi care sa ii ateste vinovatia ce faci, ii mai spui numele sperand sa iti fie luata in calcul ca circumstanta atenuanta sau mai bine taci?
Faptul ca nu declari nimic in cursul anchetei este rau?
Poti declara atunci cand vei fi judecat tot ce stii sau e tardiv?
Multumesc!
Rog raspunsuri din partea persoanelor avizate!
Eu cred ca filosofati prea mult.
Toate aceste intrebari pot primi raspuns de la avocatul angajat.
Adevarul conteaza enorm in procesul penal, insa adevarul judiciar este cel ce conteaza.Acesta se bazeaza pe probe.
Inculpatul ce ar vrea sa probeze in cazul dvs?Ca este nevinovat?
Trebuie sa intelegeti cum sta treaba cu elementele constitutive ale infractiunii.
Probele trebuie aduse de acuzare si inteleg ca sunt.Daca tace si sunt probe degeaba tace.
Situatia trebuie analizata de avocatul dvs. in functie de interesul clientului.Nu cred ca tacerea l-ar ajuta efectiv daca exista probe certe de vinovatie.
Daca a semnat acte se va dovedi.
Trebuie ca avocatul dvs. sa analizeze in concret ce trebuie facut in functie de probe si daca este arestat preventiv poate face acest lucru.
Insa un avocat care sa se ocupe in mod deosebit de client costa mai mult decat un avocat care a primit niste bani si vine la proces ca sa acorde asistenta juridica.
Sinceritatea poate ajuta la aplicarea unei pedepse mai reduse, dar daca nu exista probe in acuzare se autoincrimineaza si ajuta la procurarea de probe.
In cazul dvs eu cred ca exista probe.
Pentru a se aplica o pedeapsa cu suspendare trebuie sa existe si anumite circumstante atenuante daca este vorba de concurs de infractiuni, dar chiar si asa instanta poate aplica o pedeapsa cu executare.Adica chiar daca recunoaste fapta.
Parerea mea este ca aveti nevoie de un avocat care sa analizeze probele de la dosar si sa va expuna parerea lui.Nimic nu va impiedica sa angajati inca un avocat care sa isi exprime punctul de vedere dupa ce analizeaza probele dosarului.
Stiu ca nu va va placea raspunsul meu,dar...sunt avocati si...avocati,inculpati si...inculpati.
Dvs.luati atitudinea care va avantajeaza,bineinteles,consultandu-va cu avocatul ales,dar este bine ca in functie de materialul probatoriu administrat,amandoi sa o cumpaniti foarte bine.
In rest,"filosofia" nu ajuta la nimic.Este vorba despre fapte,care necesita o atitudine.
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)
Omor din culpa
Vali30
Varu meu este acuzat de omor din culpa a condus sub influenta alcoolului si pasajerul din dreapta a decedat. Intrebarea mea este ; Se tine cont ca alcoolu in ... (vezi toată discuția)