avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi apa Până acum la asociație, pierderile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi apa Până acum la asociație, pierderile de apa s au ...

Pierderi apa
Până acum la asociație, pierderile de apa s au plătit pe apartament.
La ultima ședință s a hotărât că pierderile de apa sa fie împărțite la Nr de persoane care locuiesc în bloc.Eu am propus sa se facă în fctie de consum ,dar nu s a dorit.
Întrebarea mea este daca administrația are voie să împartă pierderile de apa pe Nr persoanelor care locuiesc, netinandu se cont de consumul de apa pe apartament.
Dacă mă puteți ajuta și cu un articol de lege.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:26, 1 Martie 2024
in practica se intampla. ar trebui sa fie ceva prevazut in statutul administrativ al asociatiei respective
Conform legii 196/2018, art. 82, se imparte pe numar de persoane, nu exista o prevedere legala pentru repartizarea pe apartament sau consum. "Pierderile" nu se pot masura si individualiza, exact cum se precizeaza la acel articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati cum se imparte consumul de ... cattalinr cattalinr buna ziua, va rog sa-mi comunicati cum se imparte consumul de apa diferenta rezultat dintre bransamentul blocului si apometrele locatarilor, proportional cu ... (vezi toată discuția)
Plata pierderi apa la bloc mari29 mari29 Plata pierderi apa la bloc. Daca nu locuiesc in apartamentul de la bloc si luna aceasta s-a afisat intretinerea care cuprinde si niste pierderi de apa, sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă am apometrele in garanție, declar consumul ... Adicotin Adicotin Bună ziua. Dacă am apometrele in garanție, declar consumul lunar corect, cum e legal să se plătească pierderile : pe apartament sau pe persoane? ... (vezi toată discuția)