avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fum de la vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fum de la vecini

Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul si mirosul intra si in casa si tusesc foarte mult. Doctori zic ca am alergie la fumul respirat. Cand am vorbit cu vecinii mi-au zis ca au paie pe gratis si nu o sa cumpere lemne de mii de lei numai pentru ca ma deranjeaza fumul. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:10, 3 Martie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si Agentia teritoriala de mediu (pentru poluare), in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Cosul centralei vecinului trebuie suprainaltat peste nivelul de sus al casei cele mai inalte din zona. Daca nu va intelegeti pe cale amiabila cu vecinul, sa-si inalte cosul de la centrala, puteti deschide actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul din fata casei are o centrala ...cosul este la 50 cm de ... dan197373 dan197373 vecinu din fata casi are o centrala ...cosul este la 50 cm de hotar...ma zapacit fumul ...ce este de facut....cui pot sa ma adresez...autoritatilor ? (vezi toată discuția)
Buna, am și eu o problema legata de coșul centralei vecinului.. ... Pestesan Simona Pestesan Simona Buna, am și eu o problema legata de coșul centralei vecinului.. Coșul nu este destul.de înalt este făcut în fața casei mele, in spatele casei lui...Tot ... (vezi toată discuția)