avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! la o scara cu 10 apartamente salariu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! la o scara cu 10 apartamente salariu administratorului ...

Buna ziua! la o scara cu 10 apartamente salariu administratorului este de 14 lei anaful il platim tot noi dar suntem obligati sa platim 9 lei contabilul?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:46, 5 Martie 2024
14 lei salariu ??? Nu, nu sunteti obligati sa platiti contabilul, puteti face dvs calculele in mod gratuit.
Da, da, si contabilii astia, nu-i asa ca nu vor sa lucreze gratis?
Are dreptate @rain4est, ce ar fi sa va angajati dvs.,asa pe moca? Mai mult, angrenati tot blocul sa faca contabilitatea - unul o luna, altul o luna - astfel ca intr-un an v-ati rotit toti si nu platiti nimc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa platesc impozit la salariul administratorului de bloc ninuska_08 ninuska_08 Incepand de luna acesta am constatat cu indignare ca administatora de la asoc. scarii a mai adaugat un 7.15lei de apartament ,in conditiile in care sunt 36 ... (vezi toată discuția)
Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot ieși din asociația de proprietari? grecudana grecudana Fac parte dintr.o asociație de proprietari de peste 10 ani ( când toate facturile se plăteau la comun) . Ce pot face sa ies din aceasta asociație de ... (vezi toată discuția)