avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, am deschis un servar legal la un anumit joc ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, am deschis un servar legal la un anumit joc iar jucatorii ...

Buna ziua, am deschis un servar legal la un anumit joc iar jucatorii din el imi ofera donatii in bani prin transferuri online din dorinta de a contribui la plata lunara sau anuala a servarului este totul in regula atata timp cat eu doar ii invit sa doneze si nu ii oblig, nu le ofer si nu le promit ceva material in schimbul donatiilor ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:34, 8 Martie 2024
puteti fi suspectat de evaziune, dar depinde de valoarea stransa. aveti jucatori care nu doneaza? in schimbul donatiilor oferiti jocul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii o persoana fizica poate primi legal donatii cash? danutza33 danutza33 In ce conditii o persoana fizica poate primi legal donatii cash? (ex: pt organizarea cursuri, workshop-uri, evenimente) - si fara a aparea probleme cu ... (vezi toată discuția)
Ong, taxe manipex manipex Buna seara! Daca as infiinta un ong , as putea sa impun membrilor sa achite lunar o anumita taxa si membrilor ce ajuta sa cresc numarul de membrii sa le ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa am probleme, pareri? Testme Testme Bine v-am gasit! De cateva saptamani tot ma intreb daca o sa am vreo problema in legatura cu \"softul\" care ruleaza pe computer-ul meu personal/ Sa intram ... (vezi toată discuția)